Chirurgie maxilo-facială

Dr. Mircea Gheorghiță, participă alături de dr. Sergiu Stoica și de dr. Bogdan Mocanu, întregind echipa chirurgicală ce necesită specialitatea acestuia. Mai mult decât atât, este specializat în chirurgia glandei parotide și a altor zone ale capului și gâtului în care sunt implicați diverși nervi.

Începând cu anul 2006, dr. Mircea Gheorghiță a profesat în Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. De-a lungul timpului, dr. Mircea Gheorghiță a fost implicat în diferite activități didactice, în prezent fiind asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.

Absolvent al Facultății de Medicină (2004) și al Facultății de Medicină Dentară (2010) din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, Dr. Mircea Gheorghiță este în prezent doctorand la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Dr. Mircea Gheorghiță este membru al societăților de profil din România și din străinătate: Societatea Națională de Chirurgie Maxilo-Facială, Asociația Europeană de Chirurgie Cranio-Maxilo-Facială (Anglia), Colegiul Medicilor din România, Colegiului Medicilor Dentiști din România și ITI International Team for Implantology (Elveția).

neurochirurgi

Dr. Mircea Gheorghiță, medic specialist în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială; Medic Asociat BRAIN Institute