Tumorile măduvei spinării

Cauze şi simptome

Tumorile care apar la nivelul măduvei spinării sunt forațiuni benigne sau maligne, și se pot localiza în, lângă, sau în afara măduvei.

Mai mult >

Diagnostic şi tratament

Pentru a pune diagnosticul este necesară efectuarea unor investigații imagistice. Examinarea de elecție o reprezintă RMN-ul cu substanță de contrast centrată pe zona dorită.

Mai mult >

Tratamentul
post-operator

A doua zi postoperator după scoaterea tubului de la nivelul operației, profilaxia trombozei venoase profunde, are loc mobilizarea pacientului.

Mai mult >

Prognostic

De fiecare dată când operăm o tumoră, indiferent de localizarea ei, se încearcă ablația în totalitate, însă se ține cont de riscuri. Dacă ne gândim ca la o tumoră de tract digestiv se impun anumite limite oncologice.

Mai mult >

Intervenţia chirurgicală

Scopul intervenției chiurgicale este de decompresiune a măduvei. În cazul unei tumori în interiorul măduvei (intramedulare) sau în interiorul foiței care învelește măduva, însă în afara ei (intradurale extramedulare).

Mai mult >

Preţ

Unul dintre principiile BRAIN Institute este transparența totală în privința costurilor aferente serviciilor medicale pe care le asigurăm. Încercăm să vă informăm cât mai exact în privința procedurilor ce vor trebui achitate și a eventualelor costuri suplimentare ce ar putea apărea.

Mai mult >

Echipa

BRAIN Institute reunește cei mai experimentați specialiști din neurochirurgia românească modernă, pentru fiecare dintre ramurile ei: spinal și cranian. Experiența fiecăruia în parte și rezultatele lor profesionale provin atât din educația medicală performantă, cât și din numărul mare de pacienți tratați până acum. În România, anumite afecțiuni rare pot fi tratate numai de către noi.

Credem că cele mai bune rezultate se obțin prin munca în echipă. Medicina modernă se bazează pe această noțiune de tratament multidisciplinar.

Mai mult >