BRAIN Careers

Un pas în față pentru tine. O șansă în plus pentru neurochirurgia românească.

Dacă ești medic aflat în ultimul an de rezidențiat în neurochirurgie, înscrie-te în programul BRAIN Careers. Timp de o lună, ai șansa de a învăța alături de dr. Sergiu Stoica și de echipa pe care o coordonează – echipă formată din cei mai experimentați specialiști din neurochirurgia românească modernă. În plus, la finalul programului, poți câștiga unul dintre premiile pe care le oferim și, mai important decât atât, poți începe alături de noi o carieră în neurochirurgie.

Alătură-te eforturilor noastre de a ridica nivelul neurochirurgiei din România la standardele practicate în cele mai bune centre de neurostiinte din lume. 

Parteneri Media
mereu-aproape ssmc ssmi
 lstm fasmr osm

Simona
Tache

Calendar desfășurare BRAIN Careers

Înscrierile se desfășoară între 12 și 30 iunie 2014.

În perioada 1-5 iulie 2014 au loc interviuri socio-profesionale cu reprezentanții echipei BRAIN Institute: Ionuț Pătrăhau, dr. Sergiu Stoica și dr. Mihai Craciun.

Pe baza interviurilor vor fi selectați zece rezidenți, care vor intra în programul desfășurat în perioada 7 iulie-31 august 2014. Rezidenții care vin din provincie vor avea asigurată cazarea și diurna pe parcursul desfășurării programului.

Între 1 și 3 septembrie 2014, se va face o evaluare în urma căreia se vor oferi trei premii în bani dedicați studiului (decontare abonamente publicații de specialitate, deplasări în strainatate pentru cursuri etc.): 2.500 de euro pentru locul I, 1.500 de euro pentru locul II, si 1.000 de euro pentru locul III. Cel mai bun participant la program (locul I) va avea oportunitatea de a se alătura permanent echipei BRAIN Institute.

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 4 septembrie 2014.

Aplică la BRAIN Careers

Nume, Prenume:

Telefon:

Email:

Upload scrisoare de intentie si CV*

În cazul în care vrei să uploadezi mai multe fișiere sau un întreg director, te rugăm să-l arhivezi înainte. Tipurile de arhivă acceptate sunt: ZIP si RAR. Limita maxima este 200M.