De ce să alegi BRAIN Institute?

De mai mult de șapte ani, pacienți de toate vârstele găsesc răspunsuri la echipa medicală care a fondat BRAIN Institute. Iată câteva dintre motivele pentru care peste 500 de oameni aleg anual medicii noștri pentru tratamentul și însănătoșirea lor.

Mai mult >

Media

Citește ultimele articole și interviuri, urmărește reportajele apărute în presă despre BRAIN Institute.

Mai mult >

Parteneri

Detalii

Despre institut

BRAIN Institute este un spital specializat în neurochirurgie, dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza.

Dr. Sergiu Stoica (supraspecializat în neurochirurgie vasculară și tumorală), alături de Dr. Anca Vișan (specializată în neuro-anestezie) și Dr. Bogdan Mocanu (rinoneurochirurgie), a reunit cea mai bună echipă de specialiști în neurochirurgie din România sub umbrela BRAIN Institute. Împreună, aceștia transformă neurochirurgia tradițională românească în una modernă, practicată în cele mai bune centre de neuroștiințe din lume.

Mai mult >

Vei fi în grija lor

BRAIN Institute reunește cei mai experimentați specialiști din neurochirurgia românească modernă, pentru fiecare dintre ramurile ei: spinal, cranian și neuroradiologie intervențională. Experiența fiecăruia în parte și rezultatele lor profesionale provin atât din educația medicală performantă, cât și din numărul mare de pacienți tratați până acum. 

Mai mult >

Parteneriate

Credem că cele mai bune rezultate se obțin prin munca în echipă. Medicina modernă se bazează pe această noțiune de muncă în echipă și tratament multidisciplinar. Epoca în care un pacient înseamnă o boală, un doctor, și o operație a apus de mult.

Mai mult >