De ce să alegi BRAIN Institute?

De mai mult de șapte ani, pacienți de toate vârstele găsesc răspunsuri la echipa medicală care a fondat BRAIN Institute. Iată câteva dintre motivele pentru care peste 500 de oameni aleg anual medicii noștri pentru tratamentul și însănătoșirea lor:

Non-Profit. BRAIN Institute este prima instituție medicală privată non-profit din România, care reinvestește toate resursele disponibile pentru îmbunătățirea îngrijirii pacienților și a practicii medicale, precum și pentru cercetare și educație.

Leadership medical în neurochirurgia modernă. BRAIN Institute reunește cei mai experimentați specialiști din neurochirurgia românească modernă, pentru fiecare dintre ramurile ei: spinal, cranian și neuro-anestezie. Experiența fiecăruia în parte și rezultatele lor profesionale provin atât din educația medicală performantă, cât și din numărul mare de pacienți tratați până acum. În România, anumite afecțiuni rare pot fi tratate numai de către noi.

Vă acordăm tot timpul și resursele de care aveți nevoie. Indiferent de cât sunt de solicitați, medicii BRAIN Institute îți acordă timp, pentru a asculta și înțelege în mod cuprinzător îngrijorările și problemele medicale, fără a grăbi consultațiile. Perioadele dintre două programări succesive sunt, de obicei, mai lungi decât standardele generale, pentru a putea promova consulturi de calitate, în care pacienții să își poată primi toate răspunsurile de care depinde liniștea lor. Intervențiile chirurgicale durează atâta timp cât este nevoie pentru fiecare pacient în parte, astfel încât succesul acestora să fie maxim – nu există durate standard pentru operații. Neuro-anestezia modernă ne oferă posibilitatea de a opera chiar și 24 de ore dacă este nevoie, fără ca pacientul să sufere vreun disconfort ulterior.

Pacienți satisfăcuți și experiențe de neegalat. Misiunea noastră este să ridicăm standardele de îngrijire a pacienților la nivelul unor experiențe unice. Pregătim și motivăm fiecare membru al echipei, pentru ca odată ce intri în Institutul nostru, să fii tratat ca un membru de familie – atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Testăm continuu experiențele pacienților noștri, pentru a ne asigura că fiecare dintre noi își urmează cât mai bine misiunea.

Multe puncte de vedere. Indiferent de nivelul de competență și experiență, medicii BRAIN Institute își cer părerea și sfatul unul celuilalt. Deciziile chirurgicale se iau colectiv, în discuții formale. La BRAIN Institute, nu obții doar o opinie personală, ci beneficiezi de multiple opinii venite chiar de la medici din specialități conexe, dacă este necesar. În felul acesta, primești o îngrijire superioară și răspunsuri mai bune la întrebările și problemele care te preocupă.

Îngrijire multidisciplinară completă. Specializarea noastră în neurochirurgie modernă, materializată în fondarea BRAIN Institute, nu ne izolează de îngrijirea medicală multidisciplinară de care fiecare pacient poate avea nevoie. Dimpotrivă, parteneriatul nostru cu Spitalul Monza, în interiorul căruia suntem integrați funcțional, îți oferă accesul la o infrastructură medicală de vârf, cât și la servicii medicale multidisciplinare de calitate.

Tehnologie. BRAIN Institute dispune de tehnologie de diagnostic și chirurgie de ultimă oră. Începând cu neuro-navigația, continuând cu monitorizarea nervoasă amănunțită, și până la RMN disponibil intra-operator, dispunem de toate resursele necesare maximizării succesului nostru în ceea ce privește starea ta de sănătate.