Viziunea BRAIN Institute

BRAIN Institute este un spital specializat în neurochirurgie, găzduit de Spitalul Monza.

Dr. Sergiu Stoica (supraspecializat în neurochirurgie vasculară și tumorală), alături de Dr. Anca Vișan (specializată în neuro-anestezie) și Dr. Bogdan Mocanu (rinoneurochirurgie), a reunit cea mai bună echipă de specialiști în neurochirurgie din România sub umbrela BRAIN Institute. Împreună, aceștia transformă neurochirurgia tradițională românească în una modernă, practicată în cele mai bune centre de neuroștiințe din lume.

Mai mult >

Parteneriatul strategic cu Spitalul Monza

BRAIN Institute este dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza, o instituție medicală modernă, dotată cu infrastructură de clasă.

Acest parteneriat pune la dispoziția pacienților noștri: condiții medicale excepționale, confortul acomodării (servicii hoteliere), multidisciplinaritatea de care avem nevoie pentru o evaluare și un tratament complet.

Mai mult >

Leadership medical în neurochirurgia modernă

Echipa fondatorilor BRAIN Institute este unită de același gând: a pune în valoare experiența acumulată în străinătate, pentru a aduce în România neurochirurgia de înaltă performanță.

Dr. Sergiu Stoica vine cu o experiență de studiu și practică în domeniul neurochirurgiei vasculare și tumorale acumulată în centre universitare renumite din Franța (Universitatea Henri Poincare din Nancy) și Canada (Spitalul Universitar Notre Dame din Montreal).

Mai mult >