Leadership medical în neurochirurgia modernă

Echipa fondatorilor BRAIN Institute este unită de același gând: a pune în valoare experiența acumulată în străinătate, pentru a aduce în România neurochirurgia de înaltă performanță.

Dr. Sergiu Stoica vine cu o experiență de studiu și practică în domeniul neurochirurgiei vasculare și tumorale acumulată în centre universitare renumite din Franța (Universitatea Henri Poincare din Nancy) și Canada (Spitalul Universitar Notre Dame din Montreal). Întors în România, Dr. Sergiu Stoica a pus bazele și a coordonat departamentele de neurochirurgie de la Spitalul M.S. Curie, și apoi de la Spitalul Euroclinic. În anul 2013, acesta a primit Premiul „De profesie medic în România”, la Gala Medica 2013.

Dr. Mihai Crăciun are experiență profesională ca medic specialist neurochirurg în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București (în perioada 2011-2012) și a Spitalului Euroclinic – Regina Maria (în perioada 2012-2013). Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, Dr. Mihai Crăciun și-a continuat studiile la EANS (Asociația Europeană a Societăților Neurochirurgicale).

Dr. Anca Vișan, medic primar în neuro-anestezie, are o experiență de peste 1000 de operații  neurochirurgicale. În perioada 2002-2006, a fost medic rezident ATI în cadrul Spitalului Universitar de Urgență din București, iar în perioada 2002-2012, a colaborat în domeniul ATI cu diverse spitale din București (Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon, Spitalul de Ortopedie Foișor, Spitalul de Urgență al Ministerului de Interne „Dimitrie Gerota”, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie S. Curie” și Spitalul Euroclinic din Rețeaua privată de sănătate Regina Maria).