Parteneriatul strategic cu Spitalul Monza

BRAIN Institute este dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza, o instituție medicală modernă, dotată cu infrastructură de clasă.

Acest parteneriat pune la dispoziția pacienților noștri: condiții medicale excepționale, confortul acomodării (servicii hoteliere), multidisciplinaritatea de care avem nevoie pentru o evaluare și un tratament complet.

Cunoscut în special ca fiind centrul de excelență în chirurgia cardio-vasculară, Spitalul Monza este partenerul nostru strategic.

Construit pe o suprafață de aproape 20.000 de metri pătrați și structurat pe șapte etaje, Spitalul Monza este un pol al excelenței, fiind profilat în principal pe efectuarea intervențiilor chirurgicale complexe și în asigurarea unor servicii medicale de înaltă performanță.

Parte componentă a Grupului italian de Spitale “Policlinico di Monza” (Milano), grup ce însumează 10 spitale situate în Lombardia și Piemonte, spitalul este o structură medicală modernă, care dispune de 8 săli de operație, cu 32 de paturi de terapie intensivă, Unitate de Coronarieni, Medicină Internă, Departament de Radiologie Imagistică, Ambulatorii de specialitate, Secție de Recuperare Cardiologică și de Recuperare Motorie, cu un total de 140 paturi.

Spitalul Monza este dotat cu o tehnologie medicală de vârf și echipamente electro-medicale de ultimă generație. Mai mult, departamentele sunt conduse de medici reputați ai sistemului de sănătate din România.

Află mai multe despre Spitalul Monza aici: www.spitalulmonza.ro