Vei fi în grija lor

Abordarea multidisciplinară

Credem că cele mai bune rezultate se obțin prin munca în echipă. Medicina modernă se bazează pe această noțiune de tratament multidisciplinar. Epoca în care un pacient înseamnă o boală, un doctor și o operație a apus de mult; în zilele noastre, operația este doar o verigă dintr-un lanț întreg de gesturi și proceduri diagnostice și terapeutice al cărui scop este salvarea sau îmbunătățirea vieții pacientului.

Mai mult >

dr-sergiu-stoica

Chirurgie cerebrală

Dr. Sergiu Stoica, membru fondator BRAIN Institute, coordonează direct echipa de neurochirurgie și supraveghează întreaga activitate medicală a institutului.

Mai mult >

Neuro-anestezie

Dr. Anca Vișan, medic primar, coordonează activitatea de anestezie a BRAIN Institute,  având o experiență de peste 1000 de operații neurochirurgicale. Mai mult decât anestezia propriu-zisă.

Mai mult >

ORL – chirurgia transnazală a adenomului hipofizar

Dr. Bogdan Mocanu,  împreună cu dr. Sergiu Stoica, formează echipa dedicată chirurgiei transnazale a adenomului hipofizar.

Medic primar ORL și Doctor în Științe Medicale din anul 2009 , Dr. Bogdan Mocanu a fost Asistent Universitar la UMF Carol Davila București în perioada 2005-2015. Timp de 15 ani (2001 – 2015) și-a desfășurat activitatea în Institutul ORL Prof. Hociota București ca medic rezident, medic specialist, medic primar și în cele din urmă Directorul Medical al Institutului ORL “Prof. Dr. Hociota” (2011-2015).

Mai mult >

 

Neurologie

Dr. Floricel Cristea a fost medic primar neurolog în cadrul ambulatorului Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Mai mult >

 

 

Endocrinologie

Dr. Simona Jercălău, Medic Asociat BRAIN Institute. În cazul pacienților cu patologie hipofizară, dr. Simona Jercălău este medicul care coordonează investigațiile și tratamentul endocrinologic pre și post operator. De asemenea, oferă consultații pacienților cu nevoi endocrinologice, indiferent de patologie.

Mai mult >

Epileptologie

Dr. Ioana Mîndruță, Medic Asociat BRAIN Institute, are o experiență vastă acumulată în cei 20 de ani de practică în neurologie. Dr. Mîndruță este medic primar specializat în epileptologie generală și evaluare prechirurgicală la Unitatea de Monitorizare a Epilepsiei și Somnului

Mai mult >

Neurologie pediatrică

Dr. Oana Tarta-Arsene este medic primar neurologie pediatrică în cadrul BRAIN Institute, această specialitate jucând un rol important în evaluarea neurologică periodică a copiilor născuți prematur, precum și a tuturor copiilor cu risc de a dezvolta sechele neurologice, având drept scop depistarea și tratarea precoce a oricărei afectări a sistemului nervos.

Mai mult >

Echipa de suport

Din momentul în care vii la noi, devii un membru al familiei noastre și vei fi tratat ca atare. Fiecare dintre noi, indiferent de rolul profesional, va face tot posibilul pentru ca perioada șederii tale la noi să fie cât mai confortabilă și lipsită de griji.

Mai mult >