Neurologie pediatrică

Dr. Oana Tarta-Arsene este medic primar neurologie pediatrică în cadrul BRAIN Institute, această specialitate jucând un rol important în evaluarea neurologică periodică a copiilor născuți prematur, precum și a tuturor copiilor cu risc de a dezvolta sechele neurologice, având drept scop depistarea și tratarea precoce a oricărei afectări a sistemului nervos.

Absolventă a Facultății de Medicină Generală UMF „Carol Davila” din București, Dr. Oana Tarta-Arsene a urmat rezidențiatul în specialitatea neurologie-pediatrică, în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, sub îndrumarea Prof Dr. Sanda Magureanu. În perioada 2005 – 2010 a fost medic specialist în specialitatea neurologie pediatrică, în martie 2010 devine medic primar, iar în 2012 devine Doctor în medicină susținând lucrarea „Contribuția Rezonanței Magnetice funcționale în evaluarea ariei limbajului la copii cu epilepsie focală non-lezională.”

Din 2015, ocupă funcția de Secretar în cadrul Societății Romane Împotriva Epilepsiei, membru (Chapter) cu drepturi depline ILAE (International League Against Epilepsy).

Dr. Oana Tarta-Arsene are o activitate științifică bogată, fiind autoarea a peste 25 de articole de specialitate în publicații de renume atât din țară, cât și din străinătate. De asemenea, a participat la numeroase cumunicări științifice, simpozioane și congrese naționale și internaționale.

Află mai multe din Curriculum Vitae

Oana Tarța-Arsene neurologie pediatrică

Dr. Oana Tarta-Arsene