Program cercetare neuro-oncologie

Tratamentul pacientului cu o tumoră cerebrală malignă este multidisciplinar și complex. De cele mai multe ori, în prima linie stă chirurgia care trebuie să asigure o rezecție cât mai completă a tumorii, un diagnostic anatomopatologic cert și, în același timp, să păstreze un nivel de performanță neurologică maxim, cât mai aproape de normal. Radioterapia și chimioterapia sunt indispensabile și au contribuția sa la reducerea numărului de celule maligne.

Mai mult >

Doneaza acum

Viziunea noastră

Nevoile pacientului sunt în centrul preocupărilor noastre. Pentru a răspunde acestor nevoi, este esențială oferirea unui diagnostic și a unui tratament corect, fără compromisuri, ceea ce implică inovația și cercetarea continuă.

Mai mult >

Impactul tau

De mai mult de șapte ani, pacienți de toate vârstele găsesc răspunsuri la echipa medicală care a fondat BRAIN Institute. Te invităm să descoperi doar o parte din răspunsurile celor peste 500 de oameni care aleg anual medicii noștri pentru tratamentul și însănătoșirea lor.

Mai mult >

Cum donezi

Accesul social a fost, de la început, cea mai importantă componentă a viziunii noastre generale. A devenit evident faptul că putem optimiza accesul social la serviciile BRAIN Institute doar prin creșterea institutului nostru. Mulțumim donatorilor noștri care extind cercul celor ce ne ajută să oferim serviciile noastre celor mai puțini norocoși prin donarea online, direcționarea 2% din impozitul pe profit sau fiind partener.

Mai mult >

Doneaza acum

Donează

Pentru realizarea donațiilor online este necesar un card bancar Visa sau MasterCard. Sistemul de procesare a plăților online cu cardul este simplu de folosit și sigur. Veți fi redirecționat către pagina securizată de plată, unde veți introduce datele de card; acestea nu sunt stocate pe serverele de procesare a plății, ci sunt trimise direct către banca procesatoare.

Mai mult >