“La numai un an de la fondare, BRAIN Institute are deja un loc solid în neurochirurgia românească, având un rol important în redarea sănătății pacienților cu afecțiuni cerebrale și spinale. Acesta este locul în care mergi pentru reputația medicilor, pentru resursele pe care le au la dispoziție și pentru rezultatele obținute. Cei care vin la BRAIN Institute știu că, aici, pacientul este în centrul preocupărilor tuturor membrilor echipei. Toți medicii de care ai nevoie, din toate specialitățile necesare, sunt dedicați problemelor neurochirurgicale și se află tot timpul în jurul tău.

Filozofia echipei BRAIN Institute este, pe de o parte, să ofere calitate maximă la prețuri minime, profitul fiind alocat dezvoltării neurochirurgiei prin cercetare și educație. Pe de altă parte, cea de-a doua componentă, este accesul la îngrijire a cât mai multor pacienți fără posibilități.

Este timpul să începem un program amplu de cercetare dedicat îmbunătățirii rezultatelor chirurgiei neuro-oncologice. Este timpul să oferim șansa cât mai multor pacienți cu cancer cerebral, fără posibilități, de a fi tratați de echipa BRAIN Institute, cu scopul de a le prelungi viața și de a le îmbunătăți calitatea acesteia.

Supraspecializarea echipei coordonate de Dr. Sergiu Stoica într-un domeniu ce astăzi este dramatic pentru majoritatea pacienților suferinzi, ameliorarea calității vieții ca urmare a rezultatelor programului de cercetare, dincolo de șansa ca un număr semnificativ de oameni fără speranță să primească îngrijirea meritată, este marea oportunitate a multor români de a fi tratați, în următorii ani, acasă.”

neurochirurgi

“Este timpul să începem un program amplu de cercetare dedicat îmbunătățirii rezultatelor chirurgiei neuro-oncologice.”
Ionuț Pătrăhău, co-fondator BRAIN Institute

Fost CEO al Rețelei private de sănătate Regina Maria, Ionuț Pătrăhău a ocupat anterior diverse funcții în domeniul financiar-bancar, jucând un rol important în dezvoltarea Băncii Transilvania, și fiind, de-a lungul timpului, membru în Consiliile de Supraveghere ale SIF1, Moldova Agroindbank (reprezentant BERD) și Banca Carpatica.