Chirurgie cerebrală

Intervenții minim-invazive realizate cu ajutorul sistemului de neuronavigație, monitorizând intraoperator nervii cranieni sau periferici - echipă medicală coordonată de Dr. Sergiu Stoica.

Mai mult >

RESURSE

Monitorizare
electrofiziologică

Tehnicile de neuromonitorizare electrofiziologică intra-operatorie completează simțurile chirurgului în operație: îi arată structuri pe care nu le poate vedea nici cu cel mai performant microscop, dar de care trebuie să țină seama și să le protejeze.

Mai mult >

Neuro-navigație

Neuro-navigația (sau GPS-ul neurochirurgului) ne ajută să urmărim, în timp real, ce se întâmplă cu instrumentele chirurgicale…

Mai mult >

RMN în timpul operației

Cu ajutorul acesteia, putem să avem confirmarea și controlul a ceea ce facem: cât mai avem din tumoră și cum suntem plasați în raport cu creierul înconjurător, cu centrii nervoși importanți și cu vasele mari etc.

Mai mult >

VEI FI ÎN GRIJA LOR

Chirurgie cerebrală

Dr. Sergiu Stoica, supraspecializat în neurochirurgie vasculară și tumorală, a reunit cea mai bună echipă de specialiști în neurochirurgie din România sub umbrela BRAIN Institute.

Mai mult >

Echipa de suport

Pe tot parcursul internării, vei fi sub atenta supraveghere a întregii echipe medicale care se ocupă de cazul tău, și care îți va acorda tot suportul pentru orice nelămurire.

Mai mult >

Chirurgie spinală

Dr. Tiberiu Maior a realizat peste 5.000 de intervenții chirurgicale spinale. Echipa acestuia realizează atât intervenții uzuale, precum și pentru cele mai dificile afecțiuni ale coloanei vertebrale (tumori grave, aborduri multiple și afecțiuni traumatice); toate cu minimizarea complicațiilor, a medicației necesare, a perioadei de internare și de recuperare. Dr. Maior este membru fondator al Societății Române de Chirurgie Spinală și vicepreședintele AOSpine România.

Mai mult >

AFECTIUNI

Adenomul hipofizar

Neurinomul acustic, schwanomul vestibular sau tumora de unghi cerebelo-pontin sunt …

Mai mult >

Hernia de disc cervicală

Pentru a înţelege ce este hernia de disc cervicală trebuie menţionate câteva lucruri despre discul intervertebral…

Mai mult >

Cavernomul cerebral

Cavernoamele cerebrale sunt malformații vasculare formate dintr-un ghem de capilare sanguine adiacente, mari printre care nu…

Mai mult >

Anevrismul cerebral

Anevrismele cerebrale sunt dilatații anormale ale arterelor cerebrale, ce se dezvoltă ca urmare a unor puncte slabe în peretele arterial. Anevrismele cerebrale sunt de mai multe tipuri…

Mai mult >

Glioblastomul

Glioblastomul este o tumoră cerebrală malignă, dezvoltată din celulele gliale, care sunt celulele de suport ale creierului. Ele au multiple roluri: de a susţine neuronii…

Mai mult >

Hernia de disc lombară

Pentru a înţelege ce este hernia de disc lombară trebuie menţionate câteva lucruri despre discul intervertebral…

Mai mult >