• Test de neurochirurgie adresat medicilor rezidenți neurochirurgi, neurologi din orice centru universitar și studenților din cadrul facultăților de medicină. A 3-a ediție, organizată de BRAIN Institute la Spitalul Monza, aula de la etajul al 2-lea. 

    Vreau să mă înscriu >>

  • Suntem convinși că munca în echipă, colaborarea multidisciplinară, este esențială pentru a obține cele mai bune rezultate în tratamentul tumorilor cerebrale, obiectivul final fiind viața pacientului și calitatea ei.

    Află mai multe despre schwannom vestibular (neurinom de acustic) >>

  • Evenimentul se adresează în special medicilor neurochirurgi, neurologi, oncologi, radioterapeuți, radiologi, anesteziști și medicilor de familie, dar invitația este deschisă de asemenea pentru medicii rezidenți și studenții în cadrul facultăților de medicină.

    Vreau să particip >>

Chirurgie cerebrală

Intervenții minim-invazive realizate cu ajutorul sistemului de neuronavigație, monitorizând intraoperator nervii cranieni sau periferici - echipă medicală coordonată de Dr. Sergiu Stoica.

Mai mult >

RESURSE

Monitorizare
electrofiziologică

Tehnicile de neuromonitorizare electrofiziologică intra-operatorie completează simțurile chirurgului în operație: îi arată structuri pe care nu le poate vedea nici cu cel mai performant microscop, dar de care trebuie să țină seama și să le protejeze.

Mai mult >

Neuro-navigație

Neuro-navigația (sau GPS-ul neurochirurgului) ne ajută să urmărim, în timp real, ce se întâmplă cu instrumentele chirurgicale…

Mai mult >

RMN în timpul operației

Cu ajutorul acesteia, putem să avem confirmarea și controlul a ceea ce facem: cât mai avem din tumoră și cum suntem plasați în raport cu creierul înconjurător, cu centrii nervoși importanți și cu vasele mari etc.

Mai mult >

VEI FI ÎN GRIJA LOR

Chirurgie cerebrală

Dr. Sergiu Stoica, supraspecializat în neurochirurgie vasculară și tumorală, a reunit cea mai bună echipă de specialiști în neurochirurgie din România sub umbrela BRAIN Institute.

Mai mult >

Echipa de suport

Pe tot parcursul internării, vei fi sub atenta supraveghere a întregii echipe medicale care se ocupă de cazul tău, și care îți va acorda tot suportul pentru orice nelămurire.

Mai mult >

Chirurgie spinală

Dr. Tiberiu Maior a realizat peste 5.000 de intervenții chirurgicale spinale. Echipa acestuia realizează atât intervenții uzuale, precum și pentru cele mai dificile afecțiuni ale coloanei vertebrale (tumori grave, aborduri multiple și afecțiuni traumatice); toate cu minimizarea complicațiilor, a medicației necesare, a perioadei de internare și de recuperare. Dr. Maior este membru fondator al Societății Române de Chirurgie Spinală și vicepreședintele AOSpine România.

Mai mult >

AFECTIUNI

Adenomul hipofizar

Neurinomul acustic, schwanomul vestibular sau tumora de unghi cerebelo-pontin sunt …

Mai mult >

Hernia de disc cervicală

Pentru a înţelege ce este hernia de disc cervicală trebuie menţionate câteva lucruri despre discul intervertebral…

Mai mult >

Cavernomul cerebral

Cavernoamele cerebrale sunt malformații vasculare formate dintr-un ghem de capilare sanguine adiacente, mari printre care nu…

Mai mult >

Anevrismul cerebral

Anevrismele cerebrale sunt dilatații anormale ale arterelor cerebrale, ce se dezvoltă ca urmare a unor puncte slabe în peretele arterial. Anevrismele cerebrale sunt de mai multe tipuri…

Mai mult >

Glioblastomul

Glioblastomul este o tumoră cerebrală malignă, dezvoltată din celulele gliale, care sunt celulele de suport ale creierului. Ele au multiple roluri: de a susţine neuronii…

Mai mult >

Hernia de disc lombară

Pentru a înţelege ce este hernia de disc lombară trebuie menţionate câteva lucruri despre discul intervertebral…

Mai mult >