INFORMARE

Salutăm eforturile autorităților statului de prevenire a răspândirii COVID-19.
În acord cu acestea am luat de asemenea cele mai bune măsuri pentru pacienții noștri, să le oferim cea mai bună îngrijire.

 1. Se respectă programul de intervenții pentru urgențele programate în cadrul secțiilor de neurochirurgie și ORL;
 2. Pentru protejarea tuturor pacienților se restricționează vizitele aparținătorilor la pacienții internați. În eventualitatea necesității unui însoțitor permanent, acestuia i se permite accesul, cu respectarea măsurile de carantină impuse (fără părăsirea spitalului și cu urmărirea clinică de către personalul medical)
 3. Se redirecționează solicitările de opinie medicală pe cât posibil către mediul online – documentele medicale să fie trimise prin aplicația dezvoltată special pe site-ul www.braininstitute.rosau prin adresele de email menționate mai jos, însă este deosebit de important să specificați datele de contact (număr de telefon, nume, prenume, adresa de email), simptomatologia și întrebările asociate documentelor trimise.
 4. Pentru a ajuta pacienții cu o comunicare cât mai eficientă am implementat de asemenea o serie de adrese și numere de telefon la care ne puteți contacta. În eventualitatea în care nu putem să va răspundem imediat, va asigurăm că depunem toate eforturile să revenim cu un telefon în cursul zilei respective, sau cu un email în mai puțin de 72 de ore:
 5. a. Pentru neurochirurgie – dr Sergiu Stoica:
  0757.118.897/ 0744.483.688 saunch@braininstitute.ro
  b. Pentru neurologie generală – dr Floricel Cristea, dr Andrei Dăneasa, dr Amalia Ghergu:
  0756.111.223 sau neurologie@braininstitute.ro
  c. Pentru ORL – dr Bogdan Mocanu, dr Silviu Oprescu: 0757.118.893 sau orl@braininstitute.ro
  d. Pentru epilepsie adulți – dr Ioana Mindruță, dr Andrei Dăneasa sau epilepsie copii – dr Oana Tarța Arsene: 0744.511.856 sau epilepsie@braininstitute.ro

Va mulțumim pentru înțelegere și suport și suntem aici pentru orice urgență neurochirurgicală și ORL!
Sănătate multă