Medici asociati – Inregistrare

DESCRIERE program

BRAIN Medical Network este programul dedicat Medicilor Asociați BRAIN Institute. Printre beneficiile pe care acest program le oferă se numără platforma online dedicată comunicării între BRAIN Institute și Medicii Asociați. Cu ajutorul acesteia, medicii pot încărca documente și informații medicale (rezultate analize, RMN, rapoarte de diagnostic și tratament etc.), și pot urmări evoluția pacientului (rezultate investigații, rezultate post-operatorii, follow-up consultații etc.).

Medicii Asociați beneficiază de o comunicare promptă cu BRAIN Institute, având un număr de telefon dedicat, precum și o adresă de email de contact. Mai mult, aceștia participă la întâlnirile multidisciplinare periodice și primesc newsletterul lunar cu studii de caz și noutăți.

bmt

Credem că cele mai bune rezultate se obțin prin munca în echipă. Medicina modernă se bazează tratamentul multidisciplinar. Epoca în care un pacient înseamnă o boală, un doctor, și o operație a apus de mult; în zilele noastre, operația este doar o verigă dintr-un lanț întreg de gesturi și proceduri diagnostice și terapeutice al cărui scop este salvarea sau îmbunătățirea vieții pacientului.

FORMULAR de inregistrare